נכתב על ידי: קורס קונדיטוריה - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 21/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל על מנת להכין כדורי שוקולד זהב טעימים, עלינו לפורר את הביסקוויטים ביד בצורה יסודית וזאת אל תוך קערה כדולה. לאחר שסיימנו למולל את הביסקוויטים, עלינו להכניס אל תוך הקערה, את הקקאו ואת הסוכר. אליהם נוסיף בנוסף גם כמה קוביות קטנות של מרגרינה 10 גרם. לאחר מכן, יש לוודא שרחצנו ידיים היטב ועלינו להחתיל בלישת החומרים שנמצאים בתוך הקערה. לאחר מכן נוסיף את החלב ותמצית הוניל אל הקערה, ונלוש אותם עד שנקבל בצק רך. השלב הבא, הוא השלב הכיפי ביותר, בשלב זה נייצר מהעיסות כדורים קטנים (או גדולים). לאחר שנייצר את הכדורים, נטבול אותם בפירורי קוקוס או בסוכריות לעוגה.
את זה למדתי במכינה של קורס שוקולטייר


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=291&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe14.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון