.חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות .שמנו במעט חמאה מומסת תבנית עם שנים עשר שקעים .בקערה מספיק גדולה, ערבבו את הקמח, סוכר, אבקת אפיה, סודה לשתיה והשוקולד לתערובת אחידה. .בקערה שניה, ערבבו את הביצים, וניל, חמאה ומחית הבננות מיץ וגרדת הקלמנטינות עד לקבלת עיסה אחידה .העבירו את העיסה לתערובת החומרים היבשים ובעזרת כף ערבבו עד לקבלת עיסה אחידה .העבירו את העיסה לתבנית שקעים .אפו במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות .צננו היטב לפני ההוצאה מהתבנית.
בתאבון.