נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


.חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות .שמנו במעט חמאה מומסת תבנית עם שנים עשר שקעים .בקערה מספיק גדולה, ערבבו את הקמח, סוכר, אבקת אפיה, סודה לשתיה והשוקולד לתערובת אחידה. .בקערה שניה, ערבבו את הביצים, וניל, חמאה ומחית הבננות מיץ וגרדת הקלמנטינות עד לקבלת עיסה אחידה .העבירו את העיסה לתערובת החומרים היבשים ובעזרת כף  ערבבו עד לקבלת עיסה אחידה .העבירו את העיסה לתבנית שקעים .אפו במשך עשרים עד עשרים וחמש דקות .צננו היטב לפני ההוצאה מהתבנית.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1399.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון