6 ירכי עוף או 4 כרעיים חתוכים שוק ירך8 תפו'א קטנים1 בצל גדול קלוף ושלם8 שיני שום שלמים וקלופים1 כף אבקת מרק עוף1 כף גדושה חוויאג' למרק1 כף מלח1/2 כפית פלפל שחורסיר גדול של 6 ליטר
להביא לרתיחה את חלקי העוףל-3 דקות, לסנן ולשטוף להחזיר לסיר את העוף תפו"א והשום, למלא את הסיר במים ולבשל שעה וחצי, להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות, לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות, חילבה וסחוג'.
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported