נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להביא לרתיחה את חלקי העוףל-3  דקות, לסנן ולשטוף להחזיר לסיר  את העוף תפו"א והשום, למלא את הסיר במים ולבשל שעה וחצי, להוסיף את כל התבלינים לבשל עוד כ-15 דקות, לטעום ולתקן תיבול להגיש לצד פיתות, חילבה וסחוג'.

בתאבון

 


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1395.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון