לתוך קערת המיקסר להכניס את כל המצרכים מלבד המים, להפעיל את המיקסר במהירות -1 לערבוב כל המרכיבים, לאחר מכן להוסיף -3 כוסות המים וללוש כ-4 דקות במהירות -2 ,לאחר מכן אם יש צורך להוסיף את חצי כוס המים ולהמשיך ללוש עוד כ-6 דקות להעביר למהירות -3 לעוד -3 דקות לישה, להעביר לקערה מקומחת קלות ולכסות במגבת רטובה במים חמים וסחוטה למשך שעה, עד שמכפיל את נפחו, לאחר ההתפחה הראשונה להוציא את האוויר בעזרת כמה מכות אגרוף, לחלק ל-4 כיכרות שוות ולגלגל לעיגולים בעזרת משטח מקומח קלות, להניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומעט קמח לבן, לכסות שוב במגבת הלחה ולהתפיח שנית לעוד שעה, ב-20 דקות האחרונים של ההתפחה לחמם תנור ל-180 מעלות, להכניס את כיכרות הלחם לתנור ולאפות כ-40 דקות, לקבלת תחתית קריספית יותר, יש אפשרות לאחר -30 דקות אפייה להעביר את הלחמים עם נייר האפייה לרשת של התנור לעוד -10 דקות.
בתאבון