נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 13/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך קערת המיקסר להכניס את כל המצרכים מלבד המים, להפעיל את המיקסר במהירות -1 לערבוב כל המרכיבים, לאחר מכן להוסיף -3 כוסות המים וללוש כ-4 דקות במהירות -2 ,לאחר מכן אם יש צורך להוסיף את חצי כוס המים ולהמשיך ללוש עוד כ-6 דקות  להעביר למהירות -3 לעוד -3 דקות לישה, להעביר לקערה מקומחת קלות ולכסות במגבת רטובה במים חמים וסחוטה למשך שעה, עד שמכפיל את נפחו, לאחר ההתפחה הראשונה להוציא את האוויר בעזרת כמה מכות אגרוף, לחלק ל-4 כיכרות שוות ולגלגל לעיגולים בעזרת משטח מקומח קלות, להניח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומעט קמח לבן, לכסות שוב במגבת הלחה ולהתפיח שנית לעוד שעה, ב-20 דקות האחרונים של ההתפחה לחמם תנור ל-180 מעלות, להכניס את כיכרות הלחם לתנור ולאפות כ-40 דקות, לקבלת תחתית קריספית יותר, יש אפשרות לאחר -30 דקות אפייה להעביר את הלחמים עם נייר האפייה לרשת של התנור לעוד -10 דקות.

 

בתאבון

 

 


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1363.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון