אופן ההכנה:
להכניס את כל המצרכים מלבד המלח למיקסר וללוש בעזרת וו הלישה, תוך כדי הלישה להוסיף את המלח וללוש עד לקבלת בצק לא דביק, לאחר מכן לחתוך את הבצק ל-4 לרדד כל גוש בצק לעלה דק מאוד, להפוך קערת נרוסטה לפי הגודל הרצוי ולשמן היטב, את הקערה ופני הבצק,לפתוח את העלה על גב הקערה, למרוח בביצה טרופה היטב ולהניח לחצי שעה להתפחה, להכניס לתנור מחומם מראש לחום של -180 מעלות למשך חצי שעה, להוריד את חום התנור ל-150 מעלות ולהמשיך לאפות עוד כ-15 דקות להוציא מהתנור ולצנן, רק לאחר שהתקרר היטב להפריד מהקערה.
בתאבון