הכניס את כל המרכיבים היבשים לבלנדר, לתת לו לעבוד כ-3-4 דקות. להוסיף את המים, לתת לו לעבוד עוד 3-4 דקות ולאחר מכן להוסיף את שמן הזית (תוך כדי עבודה) ולהשאיר אותו עובד עד לקבלת בצק דביק אבל לא מדי.לתת לבצק לנוח כ-30 דקות.
לחתוך ול-4 ולפתוח עם מארוך לגודל התבנית (משומנת קלות) המצויה. לתת לו לנוח כ-15 דקות נוספות (זה הזמן להדליק את התנור על 180 מעלות).
לנקב חורים עם מזלג ולהכניס לתנור (10-15 ניקובים)
לאפות עד שמזהיב, בערך כ- 30 דקות (תלוי בתתנור).
אני הייתי מוותר על ההתעסקות עם הבלנדר והייתי מערב את הילדים (במידה ויש) בהכנה, הם אוהבים בצק ויהיו שותפים ליצירה ולאכילה פרי עמלם.
בתאבון