במעבד מזון טוחנים את הבצל וסוחטים היטב את הנוזלים ומחזירים למעבד המזון מוסיפים את הביצה והקורנפלור ומעבדים לתערובת אחידה מעבירים את התערובת לשק זילוף משמנים מגש ומפזרים עליו פירורי לחם דק זולפים טבעות מן התערובת על המגש ומכניסים למקפיא ל-24 שעות למחרת משחררים את הטבעות בעזרת מעט מכות קלות משחררים את הטבעות ומחזירים למקפיא עד אשר מכינים את הבלילה לאחר שמכינים את הבלילה מחממים את השמן היטב טובלים את הטבעות בבלילה מנערים את עודפי הבלילה ומטגנים בשמן עד הזהבה מניחים על נייר סופג ומגישים
בתאבון