חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

רוטב צ'טני של פלפלים מתוקים

רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   עד חצי שעה
מתאים ל:   6 מנות
 
רכיבי המתכון:

2 פלפל אדום /צהוב/כתום קלוים וקלופים וחתוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות ל-4
1 בצל קצוץ
1 צ'ילי חריף קצוץ
2 ס"מ ג'ינג'ר פרוס דק
1 כף שום כתוש
1 כף סוכר חום
1/2 כפית מלח
5 כפות סויה
1/4 כוס מים



אופן ההכנה:

להכניס למחבת מעט שמן ולטגן את כל הירקות עד אשר העגבניות מתרככות, להוסיף את שאר המצרכים לערבב ,לטגן עוד כשתי דקות להעביר לבלנדר ולעבד למחית חלקה ולהגיש חם לצד הבשר.

בתאבון

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:

לבלוג שלי :  blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim

 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף יעקב

מאת: שף יעקב סלט חצילים27/01/135775 צפיות
סלט חצילים ולבנה מעדן שכדי להכין

מאת: שף יעקב פטריות27/01/136238 צפיות
מנה של פטריות עם טעם בועט טעים במיוחד

מאת: שף יעקב ירקות - שונות27/01/136242 צפיות
קציצות עדשים ירוקות מעדן שווה במיוחד בליווי סלט ירקות מתקבלת ארוחה שלמה ומנחמת

מאת: שף יעקב חזה עוף17/04/129685 צפיות
מנה מהמטבח הסיני לחזה עוף מוקפץ מנה מעולה ומאוד טעימה

מאת: שף יעקב בשר חזיר17/04/126039 צפיות
מתכון להכנת נקניקיות תאילנדיות טעימות מאוד וקלות להכנה

מאת: שף יעקב ירקות - שונות31/03/125132 צפיות
מנת תפו"א אפויים בגבינת שמנת שום וחמאה

מאת: שף יעקב פלפלים כבושים31/03/129592 צפיות
מנת פלפלים כבושים בחומץ ובהרט בסגנון עירקי

מתכונים נוספים בנושא רטבים ומטבלים - שונות

מאת: שף יעקב רטבים ומטבלים - שונות20/12/114907 צפיות
רוטב צ'ימיצ'ורי הינו רוטב ארגנטינאי שמלווה מאכלי בשר בדרך כלל גריל מאוד מוסיף להשלמת המנה ומומלץ להכין

מאת: lemon3.co.ilרטבים ומטבלים - שונות20/12/113769 צפיות
שמן בזיליקום לשדרוג וריענון כל מאפה ותבשיל, קל ומהיר הכנה.להוספה למאפים, פסטות,לחמים,מרקים וכל דבר שתאבו בעצם.

מאת: lemon3.co.ilרטבים ומטבלים - שונות27/06/112999 צפיות
מרינדת שום ויין לבן לכל סוגי הבשר והעוף, קל ומהיר הכנה, שום ידוע בחלקו בחילוף החומרים בגופנו, ועוד הרבה מעלות טובות.המתכון גמיש, אם אתם ממש אוהבים שום (כמוני) תוכלו בקלות להכפיל את הכמות המצוינת במתכון.

מאת: lemon3.co.ilרטבים ומטבלים - שונות19/06/114386 צפיות
רוטב ברבקיו בנוסח אמריקאי,האמריקאים נוהגים לאכול את הרוטב הזה עם כל מאכלי הבשר, ומברישים אותו במהלך הצלייה, או מוסיפים כאשר הבשר כבר מוכן.הנה לכם מתכון פשוט וקל, לשדרוג כל נתח בשר.


רוטב שמנת קלאסי עים יכולות להשתלב במיטב הירקות ...להקרמה לבלינצס.....או לפסטה ותפוחי אדמה

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported