נכתב על ידי: פזית אסולין Food&More
תאריך: 13/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה

  1. פורסים את החצילים לפרוסות ארוכות ודקות ומתבלים בשמן זית ואופיםבחום של 180 מעלות כ 15 דקות עד התרככות ומעט חריכה. לחלופין ניתן לטגןאת החצילים.
  2. חותכים גבינות קשות למלבנים (רוחב מעט פחות מרוחב פרוסת החציל)
  3. בבסיס כל חציל שמים רוטב פסטו או טפנד (ממרח) זיתים ע"פ טעמכם, מוסיפים אצבעגבינה ומעט עירית ומגלגלים עד סגירה.
  4. מסדרים בתבנית את החצילים צמודים רצוי לנעוץ קיסם בכל חציל כך שיישארו סגורים ומקררים עדלהגשה.

תהנו ובתאבון,

פזית אסולין,

קייטרינגFoodandMore

 

 


 
אודות המחבר

פזית אסולין

בעלים של קייטרינג FoodandMore

קייטרינג איכותי, המספק פתרונות אירוח מושלמים, אוכל ביתי מוקפד, עוגות מעוצבות,

סדנאות עיצוב עוגות, סדנאות בישול ואפייה וסדנאות שוקולד.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1287.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון