נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 09/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את האיטריות בלהבה נמוכה ומעט שמן.

דואגים לשמור שהאיטריות לא ישרפו שיהיו מעט חומות.

לאחר מכן שופכים את המים בובה המקרונים ומבשלים כחמש דק,עד שלא נשאר נוזלים.

את האורז כל אחד יודע לבשל.

לקראת סיום האורז מערבבים את המקרונים ביחד עם התבלינים וממשיכים לבשל עוד 5 דק.


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1285.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון