נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 03/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לקלף את הלימונים, רק את הצהוב (ללא הלבן, בעזרת קולפן ירקות).
  • למלא צנצנת אטומה ולהוסיף את האלכוהול.
  • לאחסן במקום קריר ויבש למשך 10 ימים. לערבב פעם ביום.
  • לאחר 10 ימים* לסנן בבד גזה או בפילטר קפה.
  • להכנת הסירופ: להרתיח חצי ליטר מים, להוסיף את הסוכר ולצמצם למשך ארבע דקות על להבה בינונית. לתת למסה להתקרר ולערבב אותה עם אלכוהול הלימונים. לאחסן בבקבוק זכוכית.
  • המשקה מוכן!
  • לחיים ולבריאות!

    *ככל שהקליפות יהיו זמן רב יותר עם האלכוהול כך גם המשקה יהיה לימוני יותר (אבל לא יותר מחודש וחצי).


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1276.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון