נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

-בקערה להכניס קמח,שמרים,סוכר,שמן ומים וללוש עד לאיחוד המצרכים.

- להוסיף את המלח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- להניח להתפחה במקום חמים שעה עד להכפלת הנפח (אני שמה בתנור)

- לאחר שעה לחלק לכדורים קטנים (בערך 40 יח').

- לרדד כל כדור ולגלגל כמו רולדה.

- להכין קערה עם מים וקערה שטוחה עם שומשום.

- לטבול כל לחמניה במים ואז בשומשום, להניח על מגש עם ניר אפיה ולתת לתפוח עוד 10 דקות.

- לאפות בחום של 180 מעלות 20-25 דקות עד להשחמה יפה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1262.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון