בוחשים 2 כוסות קמח עם שמרים, מוסיפים את הביצים, הקמח, המלח והקוטג'. לשים לבצק מוצק וגמיש, אך
לא דביק. לאחר מכן לשים עוד כ- 10 דקות.
לוקחים קערה ומשמנים את דופנותיה. מגלגלים קלות את הבצק בתוך הקערה.
מכסים את הבצק במגבת לחה ומטפיחים. חובטים בבצק על המשטח כדי שיהיה שטוח,
מחלקים אותו ל- 2 – 3 חלקים שווים ומניחים ל- 5 דקות.
משמנים את התבניות ללחם, מסדרים את הבצק בתוכן תוך כדי מעיכת הבצק לתבנית.
מכסים את הבצק בנייר אפייה ומתפיחים למשך שעה. מערבבים ביצה עם חלב ומורחים על הבצק. לאחר מכן
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
במידה ורואים שהבצק מתחיל להישרף מלמעלה, מניחים עליו נייר כסף וממשיכים לאפות.