נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 03/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בוחשים 2 כוסות קמח עם שמרים, מוסיפים את הביצים, הקמח, המלח והקוטג'. לשים לבצק מוצק וגמיש, אך

לא דביק. לאחר מכן לשים עוד כ- 10 דקות.

לוקחים קערה ומשמנים את דופנותיה. מגלגלים קלות את הבצק בתוך הקערה.

מכסים את הבצק במגבת לחה ומטפיחים. חובטים בבצק על המשטח כדי שיהיה שטוח,

מחלקים אותו ל- 2 – 3 חלקים שווים ומניחים ל- 5 דקות.

משמנים את התבניות ללחם, מסדרים את הבצק בתוכן תוך כדי מעיכת הבצק לתבנית.

מכסים את הבצק בנייר אפייה ומתפיחים למשך שעה. מערבבים ביצה עם חלב ומורחים על הבצק. לאחר מכן

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

במידה ורואים שהבצק מתחיל להישרף מלמעלה, מניחים עליו נייר כסף וממשיכים לאפות.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1212.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון