למעוך בכלים נפרדים את תפוחי האדמה והבטטות לפירה, להוסיף לכל פירה 3 ביצים וחצי מהבצל המטוגן, 1/2 זר שמיר זר בצל ירוק לכל פירה לתבל במלח ובפלפל ולערבב היטב כל פירה בנפרד, לשמן תחתית של תבנית עגולה בקוטר 28 או תבנית חד פעמית גדולה, לצקת את פירה תפוחי האדמה בתבנית ולשטח, מעל לצקת את פירה הבטטות ולשטח, לצקת כ-3 כפות שמן קנולה על הבטטות ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך של 45 דקות, להוציא מהתנור ולצנן במשך כ-15 דקות לפני ההגשה.