נכתב על ידי: גילי פאר
תאריך: 07/04/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים שמן בסיר גדול.

מוסיפים לשמן את הבצל,הגמבה והגזר ומטגנים קצת.

מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים קצת. (למעט העלי דפנה שלא יישברו)

מוסיפים את הבשר לסיר ומפוררים אותו עד שהוא משנה צבע.

מוסיפים את העגבניות ומערבבים.

אם רואים שהתערובת קצת יבשה מוסיפים מים.

מוסיפים את עלי הדפנה ושיני שום שלמות וקלופות מראש אחד.(לא צריך לקצוץ אותם הם נמסים לתוך התבשיל)

מביאים לרתיחה,ומעבירים לללהבה הכי הכי נמוכה.

שעתיים בישול (קשה להתאפק שעתיים עם הריח אבל זה שווה את זה) וכל איזה חצי שעה לתת ערבוב קל.

רק שהבולונז מוכן מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן.(אני מעדיף פסטה בצורת ביסלי גריל-ככה נתפס יותר בולונז על הפסטה)

מוסיפים את הפסטה לבולונז ומערבבים.

אפשר ורצוי על צלחת עם בולונז לפזר גבינת פרמז'ן מגוררת.

בתאבון.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1102.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון