2 אבוקדו בשלים (הכי מומלץ מזן אס)4 ביצים קשות1 בצל קטן קצוץ או 4 בצלים ירוקים קצוצים5 כפות שמן קנולה1/2 כפית מלחמיץ מחצי לימון
להכניס לקערה את האבוקדו והביצים הקשות ובעזרת ממחה לרסק את האבוקדו והביצים למחית מעט גבשושית. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב ולהגיש בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported