1 שקית שעועית קפואה מבושלת ברתיחה כ-5 דקות ומסוננת5 כפות שמן קנולה4 שיני שום כתוש2 ס״מ ג׳ינג׳ר קצוץ דק1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות1 פלפל צ׳ילי חריף פרוס2 כפות שומשום1/4 כוס סויה2 כפות סילאן
לחמם בווק את השמן ולהוסיף את הג׳ינג׳ר והשום להקפצה של דקה להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ עוד חמש דקות להוסיף את השעועית לעוד שתי דקות ולהוסיף את כל המצרכים מלבד השומשום להקפיץ עוד כשתי דקות להוסיף את השומשום לערבב ולהגיש בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported