נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/02/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם בווק את השמן ולהוסיף את הג׳ינג׳ר והשום להקפצה של דקה להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ עוד חמש דקות להוסיף את השעועית לעוד שתי דקות ולהוסיף את כל המצרכים מלבד השומשום להקפיץ עוד כשתי דקות להוסיף את השומשום לערבב ולהגיש בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1067.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון