דרך ההכנה:
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עם זרעי הכמון ופלפל החריף . כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים שום ובשר, ומטגנים עד שהבשר מעט משחים (מפוררים אותו תוך כדי טיגון). ומוסיפים את העגבניות הלחות
מוסיפים ציר בקר ומערבבים היטב. מוסיפים עגבניות קוביות, פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ומלח, ומבשלים כ-15 דקות. מוסיפים את השעועית (עם מיץ העגבניות), מוסיפים את המיץ לימון ופטרוזיליה מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות על אש נמוכה מגישים על אורז לבן, או מגולגל בתוך טורטייה, עם שמנת חמוצה למעלה.