חפש מתכונים:       
שלום אורח
23.11.2024
 
   
מתכונים בקטגוריות של:
   
 

מתכון מאוד מחמם לחורף קר במיוחד

מאת: שף עופר סמואלבשר טחון14/02/20114350 צפיות שתף בפייסבוק |   שתף בטוויטר
רמת קושי:   קל
משך ההכנה:   שעה עד שעתיים
מתאים ל:   8 מנות
 
רכיבי המתכון:

צ'ילי קון קרנה סאן אנטוניו (מתכון ל4-6 מנות)

חומרים:
100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
1/4 לימון סחוט
1 בצל סגול גדול קצוץ דק
שמן זית
500 גרם בשר בקר טחון- שייטל, חזה ואנטרקוט (כאשר כל נתח תופס שליש מהמסה)
2 שיני שום קצוצות דק
1/2 כוס ציר בקר
3 עגבניות בנוניות חלוטות וחתוכות לקוביות
1 שקית עגבניות לחות קצוץ דק
מלח
1 פלפל אדום קצוץ
1 כפית זרעי כמון
1 קופסת שעועית אפויה במיץ עגבניות או שעועית שחורה
2-5 קוביות שוקולד מריר 70% ומעלה
חופן יד פטרוזיליה קצוצה
3 כפות גדושות של פפריקה מתוקה



אופן ההכנה:

דרך ההכנה:

מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל עם זרעי הכמון ופלפל החריף . כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים שום ובשר, ומטגנים עד שהבשר מעט משחים (מפוררים אותו תוך כדי טיגון). ומוסיפים את העגבניות הלחות  

מוסיפים ציר בקר ומערבבים היטב. מוסיפים עגבניות קוביות, פפריקה מתוקה, רסק עגבניות  ומלח, ומבשלים כ-15 דקות.  מוסיפים את השעועית (עם מיץ העגבניות), מוסיפים את המיץ לימון ופטרוזיליה מערבבים ומבשלים עוד 15 דקות על אש נמוכה מגישים על אורז לבן, או מגולגל בתוך טורטייה, עם שמנת חמוצה למעלה.

 

 



 
     
     
     
   
 
אודות הבשלן:
 
     
   
 

מתכונים נוספים מאת שף עופר סמואל

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/114186 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות29/08/113511 צפיות
לומו אסאדו מפעילה עמדות שיווק ומקדמת חברות כדוגמאת טיב-טעם, דומו, מזרע ועוד... מתמחה בעיצוב תפריט אשר חולש על מגוון מוצרים מהעולם הקולנארי. באם סכין שף או תערובת פירות ים. אנחנו בלומו-אסאדו חטיבת הקד"מ נהגה מתכון שיטת הסבר טיפים ושאר אמצעיים שיווקים והצגתיים כדי לעניין ולמכור את המוצר שלך. מתכון זה נתפר במיוחד לדרישות הלקוח טיב טעם לקידום מוצרי פירות הים הקפואים בחודש צרפת אשר התקיים בחודש אוגוסט 2011

מאת: שף עופר סמואלפירות ים - שונות14/02/113702 צפיות
קצת היסטוריה ...אומנם ה"פאיה" ידועה כמנה ספרדית אך מקור המנה הוא מוולנסיה שממוקמת במזרח ספרד. ה"פאיה" נוצרה בתחילת המאה ה-18 ונקראה ככה לראשונה ע"י כתב מאותה תקופה שכינה את המנה על שם המחבת בו היא נוצרה

מאת: שף עופר סמואלאסדו14/02/1112994 צפיות
קייטרינג אסאדו "לומו-אסאדו" מתמחה בבשרים ודרכי עשייתם המסורתיות מהפריג'ה הדרום אמריקאית ועד למתקני עישון מעשה נפח אומן בדמות קטר מלואיזיאנה הרחוקה המסורת האמריקאית של הדרום דרכי הטיפול בבשר נעשים בהדרגה ובהתאם למסורת האמריקאית שבבי עץ רטובים מחמישה סוגי עצים בניהם זית, אפרסק, לבונה, שקד, והיקורי נזרקים על הגחלים בזמנים מסויימים ויוצרים ארומה משכרת בסביבה ומטעימים את הבשר בטעמים שלא תשכחו לזמן www.lomo-asado.co.il

מתכונים נוספים בנושא בשר טחון

מאת: אמיר רוזןבשר טחון03/06/126855 צפיות
מי לא אוהב סלרי??אחרי הצבעה רבת משתתפים, הוחלט לנסות להחליף את הפטרוזיליה מקציצות הבקר ב... סלרי. התוצאה,.. טעים טעים.

מאת: שף יעקב בשר טחון04/12/114899 צפיות
מנת קציצות בתיבול נקניקיות מרגז ברוטב שקשוקה חצילים מעדן ששווה לנסות

מאת: חגית נועםבשר טחון09/10/116801 צפיות
תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים ומוציאים את הליבה.

מאת: ליז עוזיאלבשר טחון24/08/116348 צפיות
אין שישי בלי התחתיות הללו , מלוות באורז לבן

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/118368 צפיות
הנקניקיות הכי מפורסמות במטבח הארגנטינאי רק שעכשיו אפשר להכין גם בבית

מאת: שף יעקב בשר טחון04/05/116518 צפיות
נקניקיות מבושלות להכנה בבית לא תוספות של מלחים פוספטים ועוד דברים טובים כך כל בני המשפחה יכולים להינות ממוצר טבעי ובעיקר טעים

מאת: גילי פארבשר טחון07/04/116193 צפיות
מתכון לבולונז מעולה!

 
 
   

כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported