ממיסים את השוקולד+החמאה על בן מארי (סיר כפול). מוסיפים את הסוכר לתערובת. כשהכול נמס חוץ מהסוכר מורידים מהאש.
לאט לאט מוסיפים את הביצים (חשוב לזכור לא לשפוך את כל הביצים- אנחנו לא רוצים לבשל את הביצים) ולכן כול הזמן נערבב את הביצים והשוקולד.
מוסיפים את הקמח ומעט מלח, לבסוף מוסיפים את הרום או הווניל והמלח כרצונכם כמובן.
טורפים את כול הבלילה מעט זמן להקפיד שלא יכנס יותר מידי אוויר.
מעבירים לתבניות אשיות ולתנור לחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות או עד הסדק הראשון שנוצר על העוגה.