נכתב על ידי: עודד פנסטר
תאריך: 31/01/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממיסים את השוקולד+החמאה על בן מארי (סיר כפול). מוסיפים את הסוכר לתערובת. כשהכול נמס חוץ מהסוכר מורידים מהאש.

לאט לאט מוסיפים את הביצים (חשוב לזכור לא לשפוך את כל הביצים- אנחנו לא רוצים לבשל את הביצים)  ולכן  כול הזמן נערבב את הביצים והשוקולד.

מוסיפים את הקמח ומעט מלח, לבסוף מוסיפים את הרום או הווניל והמלח  כרצונכם כמובן.

טורפים את כול הבלילה מעט זמן להקפיד שלא יכנס יותר מידי אוויר.

מעבירים לתבניות אשיות ולתנור לחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות או עד הסדק הראשון שנוצר על העוגה.


 
אודות המחבר

שלום, שמי עודד פנסטר בעל חברת השוקולד מעודד המקיימת סדנאות שוקולד לכל האירועים ולכל הגילאים.
את השוקולד מעודד הקמתי לאחר שסיימתי את לימודי השוקולטייה בבלגיה ואני נהנה לחלוק את האהבה לשוקולד עם קהל הלוקחות ועם הגולשים.
אני שמח להציג מתכונים מקוריים שאני מציג גם בסדנאות השוקולד - המתכונים מתאימים להכנה בייתית ומצריכים מכם רק...לאהוב שוקולד (-: בהצלחה!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1037.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון