בצק:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומוסיפים את הקקאו, האגוזים המעוכים ומוסיפים לעיסה גם מעט רום.
משמנים תבנית אפייה מרובעת ומהדקים עליה נייר פרגמנט. משטחים את הבצק
ואופים כ- 1/2 שעה. מסירים מהנייר, מקררים ומחלקים ל-3.
קרם:
ממיסים השוקולד + 2 כפות אבקת סוכר + 2 כפות מים
מוסיפים את החלמונים והחמאה הרכה (אני מוותרת על המרגרינה).
אפשר להוסיף גם רום.
מורחים את הקרם על 1/3 בצק, מניחים עוד שכבה מעל הקרם וכן הלאה.
מפזרים קוקוס מעל השכבה האחרונה של הקרם או..כיד הדמיון.