ההכנה 1.להקציף ביצים שלמות עד שנוצר מעט קצף. להוסיף את הסוכר בהדרגה והתמצית וניל. להמשיך להקציף במהירות מקסימלית של המיקסר במשך 6 דק. 2. בינתיים להמיס את השוקולד במיקרוגל כ-דקה וחצי עד להמסה מוחלטת או בתוך קערה עם מים חמים 3. להוסיף את השמן לשוקולד המומס ולערבב היטב. 4. להוריד את מהירות המיקסר למינימום ולהוסיף את תערובת השוקולד והשמן לאט. 5. לערבב קקאו עם הקמח ולהוסיף לתערובת ב-6 פעמים ,לערבב לאט. 6. לשפוך לתבנית מספר 26 ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות. בתיאבון