6 תפוחי עץ גרנד סמיט נקיים מליבה 6 פיסות נייר כסף לעטיפת תפוחי העץ 1/2 בקבוק יין אדום 6 כפות דבש סוכר וניל 50 גרם אגוזי פיקן גרוס גס גלידת וניל
להכניס את תפוחי עץ ליין למשך שעה להעביר את תפוחי העץ לנייר הכסף לבזוק מעל עת הדבש ולפזר את האגוזים לסגור את נייר הכסף ולאפות בחום גבוע של 250 מעלות כ- 25 דקות עד 30 דקות לפתות את נייר הכסף לבזוק סוכר וניל ולהגיש בתוספת כדור גלידת וניל
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported