4-לחמניות ג’פטה1- כף גדושה אבקת מרק פטריות1- כפית מלח1- כפיתפלפל שחורגבינה צהובהשמנת לבישולפטריות (מקופסא או טריות)
לטגן הפטריות טיגון קללהוסיף שמנת לבישוללהוסיף התבלינים (לפי הטעם אפשר להקטין או להגדיל כמויות)להביא השמנת לסמיכות בינוניתלחצות כל ג’פטה לשניים (כמו כריך)לצקת הבלילה על חצאי הג’פטהלהוסיף גבינה צהובה מעללאפות בתנור עד להשחמת הגבינה.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported