10 פלפלי שושקה אדומים , ישרים , קלויים , ומקולפים . ( לפני הקילוף יש להכניס את הפלפלים לשקית מיד לאחר הקלייה במשך 20 דקות , ואז ניתן לקלפם בקלות )למילוי :250 ג"ר גבינה בולגרית מפוררת 250 ג"ר גבינת ריקוטה1/4 כפית פלפל שחור1 ביצה ( לערבב את כל המצרכים בקערה )לציפוי :3 ביצים טרופותמגש עם פירורי לחםשמן חצי עמוק לטיגון
להוריד לפלפל את הגבעול עם הגרעינים , בעזרת סכין לחתוך פתח לכל אורכו של הפלפל ולמלאו בתערובת . לתבל בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם ולטגן עד הזהבה , להגיש בתוספת סלט ירוק ולחם טרי .
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported