כוס חלב חםחצי כוס קמח מצהמלח -כפית4 ביצים2 כפות סוכרשמן לטיגון
אופן ההכנה- מרתיחים חלב ומוסיפים לו את קמח המצה , נותנים לתערובת להתקרר כ15 דקות טורפים בקערה נפרדת ביצים ומוסיפים את שאר החומרים,ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. במחבת מטגנים עם שמן את הבלילה בצורת חביתיות ניתן להגיש עם שוקולד או מייפל
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported