נכתב על ידי: נועה פרידמן
תאריך: 01/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה- מרתיחים חלב ומוסיפים לו את קמח המצה , נותנים לתערובת להתקרר כ15 דקות טורפים בקערה נפרדת ביצים ומוסיפים את שאר החומרים,ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. במחבת מטגנים עם שמן את הבלילה בצורת חביתיות ניתן להגיש עם שוקולד או מייפל  


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe71.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון