לכ10 מנות-1 בננה1 תפוז1 תפוח1 קלמנטינה1 אשכולית1 פחית שימורים של אננס1 פחית שימורים של שזיפים חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דקחצי כוס יין מתוקחצי כוס דבש או סילאןחצי כוס מיץ תפוזים
לאחר שטיפה וקילוף הפירות קוצצים את כול הפירות לחתיכות קטנות ודקות בקערה נפרדת מערבבים את מיץ התפוזים היין והדבש עד לקבלת תערובת אחידה יוצקים את הפירות ומשרים לילה שלם במקרר לקישוט ניתן להוסיף פרוסות בננה או נענע טריה בתאבון
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported