להרתיח את הבשר כ- 45 דק’ ,לשפוך את המים
ולתת לבשר להתקרר היטב לפני שפורסים.
בשר מס’ 5/6 לפרוס לפרוסות ברוחב אצבע.
אם משתמשים עם
בשר מס’ 4 לחתוך לקוביות כמו של גולש.
את הפולים לקלף -להוציא מהתרמיל ולשטוף או פולים קפואים לשטוף.
לחמם בסיר שמן לשים את המלח ,הפפריקה , הכמון והשום לערבב
על אש נמוכה כדי שלא ישרף ולהוסיף את הבשר לטגן מעט עם הרוטב ולהוסיף מים עד כדי כיסוי הבשר ,להוסיף פלפל ירוק חריף שלם לכסות את הסיר ולבשל כ-30 דק’ ,להוסיף את הפולים להוסיף מים אם יש צורך עד כיסוי הפול על להבה בינונית כשהמים יתאדו לבדוק אם הפול והבשר רך -אם כן לפזר את הכוזברה ובישול של 5 דק’ נוספות .