10 שוקי עוף (אפשר גם בלי עור)2 פלפלים אדומים בשרניים גדולים פרוסים דק דק (במנדולינה או פוד פרוססור)1 בצל יבש גדול פרוס1 אריזה של גרגירי חומוס סנפרוסט או מקופסא8 שיני שום פרוסותמלח, פלפל שחור גרוס3 כפות שמן זית1 כף ציר בשר של קנור (אפשר גם כף א. מרק עוף)10 ענפים של כוסברה קצוצים דק דק.כפית פפריקה מתוקהפלפל שאטה אחד קטן חריף.
לסיר חם להכניס את שמן הזית, ואת הפלפל השחור ולטגן קצתלהכניס את הפלפלים לערבב, להכניס את הבצל ולערבב, להכניס אתשוקי העוף ולתבל - להקטין את האש ולאחר רבע שעה להכניס את גרגיריהחומוס. לבשל על להבה נמוכה 3/4 שעה.להגיש על אורז לבן
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported