1 חבילת איטריות רחבות מבושלות 4 בצלים קצוצים ומטוגנים עד הזהבה1 קובית גבינה מלוחה במשקל של 250 ג"ר מפוררת1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% 2\1 ק"ג300 ג"ר גבינה צהובה מגורדת2\1 כוס פירורי לחם4 ביצים1 כפית מלח1 כפית פלפל שחור
בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים, לפזר מעט פירורי לחם בתחתית מגש אפשר גם חד פעמי. לצקת את התערובת ולאפות בחום של180 מעלות כ-45 דקות עד שהפשטידה משחימה מעט ומתייצבת.
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported