300 ג'ר כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים300 ג'ר לבבות עוף חצויים לשניים300 ג'ר טחולים של עוף300 ג'ר פרגיות חתוכות לקוביות קטנות200 ג'ר שומן כבש חתוך לקוביות קטנות2 בצלים פרוסים לחצאי ירח2\1 כפית פלפל שחור1 כפית מלח1 כפית כמון2\1 כפית קארי1 כפית אבקת שום4\1 כפית קינמון
במחבת גדולה להמיס את שומן הכבש להוסיף את הבצל ולטגן עד שמתרכך, להוסיף את הלבבות ולטגן כ-5 דקות ולהוסיף את שאר הבשרים ולטגן עוד כ-5 דקות, להוסיף את התבלינים ולערבב ולטגון עוד דקה ולהגיש
מומלץ בתוספת בצל עם פטרוזיליה טחינה עמבה ופיתות חמות
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported