3 עופות קטנים חצויים לשנייםשני ראשי שום חצויים לרוחבם על קליפתם5 עלי דפנה15 גרגרי פלפל אנגלי שלמים1 כף פלפל שחור גרוס1 כף מלח2 כפות סוכר חום30 ג'ר סל פטר (להשיג בבית מרקחת או בחניות תבלינים)1 כף פפריקה מתוקהקערה גדולמים כדי כיסוי העופות
להכניס לקערה את כל התבלינים והמים לערבב ולהכניס את העופות למשך שבוע במקרר מכוסה בניילון נצמד מדי יום להפוך את העופות לאחר שבוע להוציא את העופות ולעלות על המנגל לצלייה
בתאבון
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported