2 ק'ג בשר בקר מסוג אנטריקוט או כף או שייטל(כנף העוקץ)חתוך קוביות לשיפודים1צנצנת רוטב טריאקי1 כוס יין אדום יבש2\1 כפית פלפל שחור2 כפות סילאן
בקערה לערבב את כל המרכיבים להוסיף את הבשר ולהכניס למקרר למשך כשעתיים לאחר מכן לשפד את הבשר ולצלות על גריל פחמים או גז למשך כשלוש עד ארבע דקות בכל צד
לבלוג שלי : blog.tapuz.co.il/TzelshefMatkonim
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported