חצי קילו בשר טחוןקופסת שימורים של שעועית אדומה ברוטב צ'יליגמבה אדומהפלפל ירוק חריףבצל4 קוביות שוקולד מריר2 עגבניות מעוכותמלח פלפל
לטגן הבשר עם הבצל ולהוסיף את העגבניות המעוכות, הגמבה האדומה חתוכה לרצועות, פלפל ירוק חריף, וקופסת שעועית אדומה. לתת לתערובת 15 דקות על האש. לאחר מכן יש להוסיף 4 קוביות שוקולד מריר ולהגיש את זה עם לחם או אורז.
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported