נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 16/03/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


. מערבבים ביחד את המיונית, הריחן, המלח, והפלפ.

2. פורסים את הלחמניה לרוחב ומורחים את ממרח המיונית על שני צידי הלחמניה.

3. מניחים 2 פרוסות עגבניה על מחצית הלחמניה ומעל 3 כפות נבטים כף גבינה ו- 5 עלי ארגולה.

4. מכסים במחצית הלחמניה ומגישים מיד


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe509.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון