2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילהעוף מחולקבצל קצוץ מעט שמן חצי כוס רסק עגבניות4 כוסות מים4 שיני שום מעוכות3 תפו"א חתוכים גדול3 קישואים קלופים וחתוכים גדול חצי דלורית חתוכה לחתיכות גסות1 גזר1 כרוב חתוך לרבעים2 כפות אבקת מרקמלחפלפל שחורפפריקה מתוקה פפריקה חריפה חצי כפית קינמון אפשר להוסיף כפית חוואג', טיפה אבקת אגוז מוסקט
לטגן הבצל בשמן עד להזהבה
להוסיף את העוף ולהשחים.
להוסיף את שאר החומרים כולל התבלינים.
להביא לרתיחה ולבשל על אש קטנה שעה שעה וחצי
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported