2\1 קילו חזה עוף טחוןחבילה פטרוזיליה חצי חבילה כוסברה2 גבעולי פרסה 2 בצלים גדולים תבלין לקציצות כפית שטוחהכף מרק עוף כף פפריקה מתוקהכף פלפל שחור1 ביצה פרורי לחם שני כפות לחיזוק התערובת
בכערה גדולה מניחים את הבשר הטחון
קוצצים או טוחנים את הירק עים הפרסה
כנל הבצל
שמים את התבלינים עים הביצה ופירורי הלחם
שני אפשריות אחת לטגן עים מעט פירורי לחם כול קציצה
או להכניס לתנור ללא צורל בפירורי הלחם ואז לשים רוטב אדום
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported