5 בטטות מקולפותשמן זית חומץ בלסמירוזמרין רבע כפית או תימין טריפלפלי צ'ילי ראש שום כתושסוכר חוםמלח
חותכים את הבטטות לרבעים כסירות
, מערבבים עם מרינדה שהוכנה מיתר החומרים,
מסדרים בתבנית
ואופים בתנור בטמפ' של 160 מעלות,
עד לקבלת גוון זהוב וריכוך
בתאבון
לשידרוג ....ניתן לפזר שומשום מעל וצימוקים
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported