500 גרם בשר בקר טחון עים מעט שומן כבש1 ביצה 2 כפות פירורי לחם1 כפית כמון טחוןמלח, פלפל שחור גרוס, לפי הטעם1 כף שמן זית, לטיגון
מערבבים את כל החומרים בידיים, ויוצרים קציצות שטוחות. מחממים מחבת פסים משומנת בשמן הזית [רצוי למרוח טוב] מטגנים מ-2 הצדדים עד שמשחים. אפשר להגיש בפיתה / לחמניה / במיונז חסה בצל ועגבניה מלפפון חמוץ ותמיד אפשרי להגדיל הפעם .....בחינם
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported