נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 15/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל החומרים בידיים, ויוצרים  קציצות שטוחות. מחממים מחבת פסים משומנת בשמן הזית [רצוי למרוח טוב]   מטגנים מ-2 הצדדים עד שמשחים.
אפשר להגיש בפיתה /  לחמניה / במיונז חסה בצל ועגבניה מלפפון חמוץ ותמיד אפשרי להגדיל הפעם .....בחינם


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe359.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון