0.5 קילו צוואר בקר טחון300 גרם בשר שייטל טחון200 גרם שומן טחון100 מ"ל מי סודה3 גרם פלפל שחור טחון טרי12 גרם מלח
טוחנים את השייטל הצוואר והשומן פעם אחת בלבד שתהייה עדיין טחינה גסה מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שהמסה אחידה צרים קציצות בעובי הרצוי(מומלץ לפחות 250 גרם) צולים לדרגה הרצויה
www.restathome.net לאתר השף
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported