לפרוס את חזה העוף ולמרוח ביד חרדל
להניח פרוסת נקניק...מה שבחרתם
פרוסת מלפפון חתוכה כאצבע........
להכנת המילוי......
מטגנים בצל עד להזהבה
שמים את הבשר הטחון ומטגנים תוך עירבוב שמים תבלינים
והצנוברים טועמים ושמים תבלינים על פי הטעם......
מקררים ושמים בתוך חזה העוף
מגלגלים בצורת רול
מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות
מכניסים ל10 מדקות מוציאים מקררים
טובלים בביצה ומעבירים לפורירי הלחם לציפוי
מטגנים על אש בינונית עד לקבלת גוון זהוב
מוצאים למסננת או מפית...
חותכים להגשה בצורה אלכסונית ומעמידים כשני מגדלים
אפשרי לצקת רוטב פטריות או טחינה ירוקה או לבנה עים מעט פטרוזליה למראה גורמה
בתאבון........סבלנות וזה יצה מדהים