נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 12/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לפרוס את חזה העוף ולמרוח ביד חרדל

להניח פרוסת נקניק...מה שבחרתם

פרוסת מלפפון חתוכה כאצבע........

להכנת המילוי......

מטגנים בצל עד להזהבה

שמים את הבשר הטחון ומטגנים תוך עירבוב שמים תבלינים

והצנוברים טועמים ושמים תבלינים על פי הטעם......

מקררים ושמים בתוך חזה העוף

מגלגלים בצורת רול

מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

מכניסים ל10 מדקות מוציאים מקררים

טובלים בביצה ומעבירים לפורירי הלחם לציפוי

מטגנים על אש בינונית עד לקבלת גוון זהוב

מוצאים למסננת או מפית...

חותכים להגשה בצורה אלכסונית ומעמידים כשני מגדלים

אפשרי לצקת רוטב פטריות או טחינה ירוקה או לבנה עים מעט פטרוזליה  למראה גורמה

בתאבון........סבלנות וזה יצה מדהים


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe356.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון