שועית ירוקה שלמה{סנפרוסט}מחמאהשום כתוששמן שומשום {אין אין אז רוטב סויה }שומשום לקישוט
מחממים מחבט טפלון
שמים חצי חבילת מחמאה מרגרינה
שמים את השועית הירוקה
מערבבים כ 10 דקות ושמים כ כפית גדושה של שום כתוש
מוסיפים את שמן השומשום או רוטב הסויה
מוצאים ושמים מעט שומשום לקישוט
כל הזכויות שמורות © 2008 מתכונלה השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported